FORGOT YOUR DETAILS?

Explora la Vall d’Àger des del celVOL CONGOSTFES REALITAT EL TEU SOMNI!VISTES ESPECTACULARS DE MONTREBEI O TERRADETS

VOL CONGOST

Gaudeix del congost de Montrebei o Terradets a vista d'ocell

Explora la Vall d’Àger des del cel

El Vol CONGOST és el nostre vol preferit. Farem tot el possible per poder gaudir de les vistes espectaculars d’un dels congosts de la Vall d’Àger: el congost de Montrebei o el congost de Terradets. Sortirem a volar amb parapent biplaça des d’un dels 5 envols del Montsec, entre 600 i 1050 metres de desnivell.

Es realitza a les hores centrals del dia, a partir de les 11h, depenent de l'època de l'any. Intentarem trobar les tèrmiques (corrents d'aire ascendent provocades per l'acció del sol) que ens permetin fer vols d'una durada habitual d'entre 30'-45' i que ens permetrà, en la majoria de casos, poder apropar-nos i gaudir de vistes espectaculars del Congost de Montrebei o de Terradets.

El vol lliure és una modalitat de vol sense motor, pel què les condicions meteorològiques condicionen totalment el tipus de vol. Així doncs, no podem assegurar poder volar fins als congosts, tot i que farem el possible per fer-ho. Si la durada del vol fos inferior a la oferta a causa de condicions meteorològiques adverses, ajustaríem el preu al vol que es correspongui per durada.

Accés a l'envol

El transport fins a l'envol està inclòs amb el preu del Bateig de Vol. El Montsec té 5 envols. A dos d'ells s'hi accedeix per camí asfaltat i a la resta per pista forestal. L'accés és sempre amb vehicles d'Entrenúvols. A més de transport, el xófer és l'assistent a l'envol.
 • Vol Congost
 • 150
  per persona
 • Reportatge foto+vídeo: 25€
 • Transport a l'envol: INCLÒS
 • Durada del vol aprox: 30' - 45'
 • Acrobàcia bàsica (si el passatger vol)
 • Pes màxim passatger: 130Kg
 • Nens amb permís pares o tutor

Reportatge FOTO i VÍDEO

Opcionalment es pot contractar el reportatge de foto i vídeo del vol. Les imatges estan preses per càmeres GoPro d'última generació i qualitat professional

REGALA UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!

Regala volar amb parapent

INFORMACIONS PRÀCTIQUES

 • Experiència: No es requereix cap experiència per a volar amb parapent biplaça. Pot volar tothom!
 • Pes: tenim un límit de pes ampli: 130Kg.
 • Edat: Tampoc tenim límit per edat, però pel vol Rendiment Tèrmic recomanem mínim 10-12 anys. Els menors necessiten permís dels pares o tutors.
 • Forma física: Ser capaç de córrer 10m i saltar d'una cadira al terra. Però si tens problemes de mobilitat, et proposem el Vol Inclusiu.
 • A tenir en compte: en vols llargs, superiors als 30', si s'és propens al mareig, pot ser que el vol produeixi mareig. Si ho creieu convenient, podeu prendre les precaucions habituals recomanades per aquests casos.
 • Tens més dubtes? Llegeix la nostra pàgina de CONSELLS I RECOMENACIONS

L'experiència

Ens trobarem a les nostres instal·lacions, a Àger.
Després de presentar-nos i ultimar detalls, pujarem cap al Montsec amb furgoneta o 4x4 fins a la zona d'envol.
Una petita presentació del material i explicació del què s'ha de fer, preparem el material i... a volar!

Per a volar NO ens tirarem per enlloc. Farem unes quantes passes corrent per una suau pendent i sense donar-nos compte ja estarem volant. No hi ha cap sotragada, caiguda al buit ni res que s'hi assembli. La sortida és ben suau.
Tot plegat ens haurà tingut entretinguts una hora llarga, suposant que les condicions meteorològiques no ens hagin fet la guitza...

Qui pot volar?

Tothom qui vulgui volar amb parapent biplaça a Àger. Hem volat amb nens de 4 anys i amb "adults" de més de 80 anys. No es requereix cap coneixement previ ni cap condició física especial.

Tens problemes de mobilitat? Disposem de material adaptat per a gent amb mobilitat reduïda o discapacitats psícics. La única limitació és que en els vols Morning Glory i Vol al pantà no podem volar amb el material adaptat.

Acrobàcia

Tots els nostres vols inclouen maniobres acrobàtiques bàsiques com són els Wing Overs, espirals i barrines, sempre i quan el passatger ho desitgi, és clar! No et cobrarem un extra ni et coaccionarem a mig vol per si vols pagar un suplement. Senzillament ho farem amb molt de gust si així ho vol el rei del vol: el nostre passatger!

Vols un vol realment acrobàtic?! Prova el nostre 100% Adrenalina.

TOP