FORGOT YOUR DETAILS?

Parapent accessible a tothomVOL INCLUSIUFES REALITAT EL TEU SOMNI!VINE A VIURE L'EXPERIÈNCIA DE VOLAR COM UN OCELL!

VOL INCLUSIU

El vol accessible per a tothom!

Sent la llibertat de volar com un ocell

El Vol Inclusiu permet gaudir de volar amb parapent a persones amb qualsevol grau de mobilitat. Volarem amb material adaptat apte per a persones amb discapacitat física que vulguin gaudir de l’experiència de volar amb parapent. Volarem des del Montsec, entre 600 i 1050 metres de desnivell. Depenent de les condicions del moment escollirem un dels 2 envols aptes per a material adaptat.

Es realitza pels matins i tardes, evitant les hores centrals del dia, on les condicions són més fortes i dificulten la maniobrabilitat de la cadira adaptada. Intentarem trobar les tèrmiques (corrents d'aire ascendent provocades per l'acció del sol), que ens permetin fer vols d'una durada habitual d'entre 15'-30'.

Accés a l'envol

El transport fins a l'envol està inclòs amb el preu del Bateig de Vol. El Montsec té 5 envols. A dos d'ells s'hi accedeix per camí asfaltat i a la resta per pista forestal. L'accés és sempre amb vehicles d'Entrenúvols. A més de transport, el xófer és l'assistent a l'envol.
 • Vol Inclusiu
 • 110
  per persona
 • Reportatge foto+vídeo: 25€
 • Durada del vol aprox: 15' - 30'
 • Acrobàcia bàsica (si el passatger vol)
 • Pes màxim passatger: 90Kg
 • Nens amb permís pares/tutor

Reportatge FOTO i VÍDEO

Opcionalment es pot contractar el reportatge de foto i vídeo del vol. Les imatges estan preses per càmeres GoPro d'última generació i qualitat professional.

REGALA UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!

Regala volar amb parapent

INFORMACIONS PRÀCTIQUES

 • Experiència: No es requereix cap experiència per a volar amb parapent biplaça. Pot volar tothom!
 • Pes: pel Vol Inclusiu tenim un límit de pes de 90Kg.
 • Edat: Tampoc tenim límit per edat, però recomanem mínim 10-12 anys. Els menors necessiten permís dels pares o tutors.
 • Forma física: el Vol Inclusiu està pensat per a persones amb mobilitat reduïda. Volarem amb material adaptat. En cas de dubte, contacteu amb nosaltres.
 • A tenir en compte: en vols llargs, superiors als 30', si s'és propens al mareig, pot ser que el vol produeixi mareig. Si ho creieu convenient, podeu prendre les precaucions habituals recomanades per aquests casos.
 • Tens més dubtes? Llegeix la nostra pàgina de CONSELLS I RECOMENACIONS

L'experiència

Ens trobarem a les nostres instal·lacions, a Àger.
Després de presentar-nos i ultimar detalls, pujarem cap al Montsec amb furgoneta o 4x4 fins a la zona d'envol.
Una petita presentació del material i explicació del què s'ha de fer, preparem el material i... a volar!

Per a volar NO ens tirarem per enlloc. Farem unes quantes passes corrent per una suau pendent i sense donar-nos compte ja estarem volant. No hi ha cap sotragada, caiguda al buit ni res que s'hi assembli. La sortida és ben suau.
Tot plegat ens haurà tingut entretinguts una hora llarga, suposant que les condicions meteorològiques no ens hagin fet la guitza...

Qui pot volar?

Tothom qui vulgui volar amb parapent biplaça a Àger. Hem volat amb nens de 4 anys i amb "adults" de més de 80 anys. No es requereix cap coneixement previ ni cap condició física especial.

Tens problemes de mobilitat? Disposem de material adaptat per a gent amb mobilitat reduïda o discapacitats psícics. La única limitació és que en els vols Morning Glory i Vol al pantà no podem volar amb el material adaptat.

Acrobàcia

Tots els nostres vols inclouen maniobres acrobàtiques bàsiques com són els Wing Overs, espirals i barrines, sempre i quan el passatger ho desitgi, és clar! No et cobrarem un extra ni et coaccionarem a mig vol per si vols pagar un suplement. Senzillament ho farem amb molt de gust si així ho vol el rei del vol: el nostre passatger!

Vols un vol realment acrobàtic?! Prova el nostre 100% Adrenalina.

TOP