FORGOT YOUR DETAILS?

EL VOL MÉS CANYERO!100% ADRENALINAHAS VIST MAI EL MÓN CAP PER AVALL?VIU UNA EXPERIÈNCIA PLENA DE SENSACIONS

100% ADRENALINA

Atreveix-te a viure l'experiència més radical!

El vol amb Parapent més extrem!

El bateig de vol 100% Adrenalina és el que et farà viure les emocions més fortes que mai t'has imaginat. Sortirem a volar amb parapent biplaça des del Montsec, entre 600 i 1050 metres de desnivell. Depenent de les condicions del moment escollirem un dels 5 envols possibles.

És apte per persones disposades a experimentar moltes G's al seu cos, anar cap per avall i resistent al mareig... Això si, no es necessita cap coneixement previ.
Ets un addicte a l'ADRENALINA?! Doncs ni muntanyes russes amb nom de rèptil ni tirar-te d'un pont faràn que flueixi tanta adrenalina pel teu cos com un biplaça acrobàtic.

PARAPENT ACROBÀTIC

QUÈ TÉ D'ESPECIAL AQUEST VOL?

Un parapent és una aeronau particular amb la que es fan maniobres acrobàtiques molt diferents d'una avioneta o similar.

Les maniobres acrobàtiques bàsiques (una barrena no es podria dir acrobàcia...) les poden fer quasi tots els pilots, i són les maniobres que farem si els nostres passatgers ens ho demanen en qualsevol vol.

Les maniobres que fem en aquest vol, sempre en funció del pes del passatger i de les condicions meteorològiques són: Helicòpter, SAT, Wingovers de mínim 120º (pilot i passatger per sobre la vela), looping...

Els pilots encarregats de fer aquest vol són en Jordi Marquillas i Xavi Zabau, ambdós membres de l'equip espanyol de parapent acrobàtic. Si voleu en parella, farem maniobres sincronitzades, com la barrena mirall.

Mira el vídeo per veure de què va un vol acrobàtic!

Accés a l'envol

El transport fins a l'envol està inclòs amb el preu del Bateig de Vol. El Montsec té 5 envols. A dos d'ells s'hi accedeix per camí asfaltat i a la resta per pista forestal. L'accés és sempre amb vehicles d'Entrenúvols. A més de transport, el xófer és l'assistent a l'envol.
 • 100% ADRENALINA
 • 170
  per persona
 • Reportatge foto+vídeo: 25€
 • Accés a l'envol: INCLÒS
 • Durada del vol aprox: 15' - 30'
 • Acrobàcia AVANÇADA
 • Pes màxim passatger: 90Kg
 • Nens amb permís pares/tutor

Reportatge FOTO i VÍDEO

Opcionalment es pot contractar el reportatge de foto i vídeo del vol. Les imatges estan preses per càmeres GoPro d'última generació i qualitat professional.

REGALA UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!

Regala volar amb parapent

INFORMACIONS PRÀCTIQUES

 • Experiència: No es requereix cap experiència per a volar amb parapent biplaça. Pot volar tothom!
 • Pes: pel vol 100% Adrenalina tenim un límit de pes de 90 Kg.
 • Edat: Tampoc tenim límit per edat, però pel vol 100% Adrenalina recomanem mínim 10-12 anys. Els menors necessiten permís dels pares o tutors.
 • Forma física: Ser capaç de córrer 10m i saltar d'una cadira al terra. Però si tens problemes de mobilitat, et proposem el Vol Inclusiu.
 • A tenir en compte: en vols llargs, superiors als 30' o acrobàtics, si s'és propens al mareig, pot ser que el vol produeixi mareig. Si ho creieu convenient, podeu prendre les precaucions habituals recomanades per aquests casos. No es recomana aquest vol per a gent molt propensa al mareig.
 • Tens més dubtes? Llegeix la nostra pàgina de CONSELLS I RECOMENACIONS

L'experiència

Ens trobarem a les nostres instal·lacions, a Àger.
Després de presentar-nos i ultimar detalls, pujarem cap al Montsec amb furgoneta o 4x4 fins a la zona d'envol.
Una petita presentació del material i explicació del què s'ha de fer, preparem el material i... a volar!

Per a volar NO ens tirarem per enlloc. Farem unes quantes passes corrent per una suau pendent i sense donar-nos compte ja estarem volant. No hi ha cap sotragada, caiguda al buit ni res que s'hi assembli. La sortida és ben suau.
Tot plegat ens haurà tingut entretinguts una hora llarga, suposant que les condicions meteorològiques no ens hagin fet la guitza...

Qui pot volar?

Tothom qui vulgui volar amb parapent biplaça a Àger. Hem volat amb nens de 4 anys i amb "adults" de més de 80 anys. No es requereix cap coneixement previ ni cap condició física especial.

Tens problemes de mobilitat? Disposem de material adaptat per a gent amb mobilitat reduïda o discapacitats psícics. La única limitació és que en els vols Morning Glory i Vol al pantà no podem volar amb el material adaptat.

Acrobàcia

Tots els nostres vols inclouen maniobres acrobàtiques bàsiques com són els Wing Overs, espirals i barrines, sempre i quan el passatger ho desitgi, és clar! No et cobrarem un extra ni et coaccionarem a mig vol per si vols pagar un suplement. Senzillament ho farem amb molt de gust si així ho vol el rei del vol: el nostre passatger!

Vols un vol realment acrobàtic?! Prova el nostre 100% Adrenalina.

TOP