FORGOT YOUR DETAILS?

El vol més tranquil i relaxantMORNING GLORYVOLA COM UN OCELLVOL DE DESCENS DES DEL MONTSEC

MORNING GLORY

Gaudeix de la placidesa del vol amb parapent

El vol més matiner...

El Morning Glory és el bateig de vol més tranquil del dia. Farem un vol de descens amb parapent biplaça des del Montsec, entre 600 i 1050 metres de desnivell. Depenent de les condicions del moment escollirem un dels 5 envols possibles que ens permetran volar amb parapent des del Montsec.

Es realitza a primera hora. Depenent de la època de l'any entre les 8h i les 9h30' del matí. Els seus atractius són la tranquil·litat degut a la inexistència de tèrmiques (Corrents d'aire ascendent provocades per l'acció del sol), i per tan, turbulències. Per contra, el vol no serà molt llarg: normalment, entre 5' i 15' de vol.

Accés a l'envol

El transport fins a l'envol està inclòs amb el preu del Bateig de Vol. El Montsec té 5 envols. A dos d'ells s'hi accedeix per camí asfaltat i a la resta per pista forestal. L'accés és sempre amb vehicles d'Entrenúvols. A més de transport, el xófer és l'assistent a l'envol.
 • Morning Glory
 • 95
  per persona
 • Reportatge foto/vídeo - 25€
 • Accés a l'envol INCLÒS
 • Durada del vol aprox: 5' - 15'
 • Acrobàcia bàsica (si el passatger vol)
 • Pes màxim passatger: 130Kg
 • Nens amb permís pares/tutor

Reportatge FOTO i VÍDEO

Opcionalment es pot contractar el reportatge de foto i vídeo del vol. Les imatges estan preses per càmeres GoPro d'última generació i qualitat professional.

REGALA UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!

Regala volar amb parapent

INFORMACIONS PRÀCTIQUES

 • Experiència: No es requereix cap experiència per a volar amb parapent biplaça. Pot volar tothom!
 • Pes: tenim un límit de pes ampli: 130Kg.
 • Edat: Tampoc tenim límit per edat. Recomanem mínim 5-6 anys. Els menors necessiten permís dels pares o tutors.
 • Forma física: Ser capaç de córrer 10m i saltar d'una cadira al terra. Però si tens problemes de mobilitat, et proposem el Vol Inclusiu.
 • Tens més dubtes? Llegeix la nostra pàgina de CONSELLS I RECOMENACIONS

L'experiència

Ens trobarem a les nostres instal·lacions, a Àger.
Després de presentar-nos i ultimar detalls, pujarem cap al Montsec amb furgoneta o 4x4 fins a la zona d'envol.
Una petita presentació del material i explicació del què s'ha de fer, preparem el material i... a volar!

Per a volar NO ens tirarem per enlloc. Farem unes quantes passes corrent per una suau pendent i sense donar-nos compte ja estarem volant. No hi ha cap sotragada, caiguda al buit ni res que s'hi assembli. La sortida és ben suau.
Tot plegat ens haurà tingut entretinguts una hora llarga, suposant que les condicions meteorològiques no ens hagin fet la guitza...

Qui pot volar?

Tothom qui vulgui volar amb parapent biplaça a Àger. Hem volat amb nens de 4 anys i amb "adults" de més de 80 anys. No es requereix cap coneixement previ ni cap condició física especial.

Tens problemes de mobilitat? Disposem de material adaptat per a gent amb mobilitat reduïda o discapacitats psícics. La única limitació és que en els vols Morning Glory i Vol al pantà no podem volar amb el material adaptat.

Acrobàcia

Tots els nostres vols inclouen maniobres acrobàtiques bàsiques com són els Wing Overs, espirals i barrines, sempre i quan el passatger ho desitgi, és clar! No et cobrarem un extra ni et coaccionarem a mig vol per si vols pagar un suplement. Senzillament ho farem amb molt de gust si així ho vol el rei del vol: el nostre passatger!

Vols un vol realment acrobàtic?! Prova el nostre 100% Adrenalina.

TOP