FORGOT YOUR DETAILS?

FORMACIÓ SIV A ENTRENÚVOLS DES DE 2001

Més de 15 anys en constant evolució de materials, dissenys i, és clar, els nostres cursos. Som especialistes en formació de seguretat.

Informació general

Aprèn a controlar el teu parapent en qualsevol situació. Concentrat en volar molt alt i molt lluny!
N'aprendràs en un entorn segur i amb un mètode eficaç i en constant evolució, amb el mínim possible d'estress i adaptat a cada pilot. Tens la garantia d'una de les escoles SIV amb més experiència d'Europa on cada any venen més pilots d'arreu del món.
Destinat a pilots de tots els nivells, especialment recomanat a pilots amb poca experiència, abans de volar amb condicions "dures".

L'instructor

L’instructor dels cursos SIV és en Jordi Marquillas.
Guiant cursos SIV i d’acrobàcia des del 2003.
Master SIV instructor d’APPI.
Pilot de test per la norma EN en actiu i des de fa més de 10 anys per Aérotésts (FFVL).
Contacte permanent amb les últimes novetats, dissenys i evolució del material i comportaments derivats dels canvis de disseny.
Membre de l’equip espanyol d’acrobàcia.
Ex-membre de l’equip català i espanyol de cross.
Els cursos són vius. L’aprenentatge no s’acaba mai. Adaptem els cursos a les noves evolucions en disseny, material, comportament i els coneixements adquirits dia a dia.

El lloc

La part pràctica dels cursos SIV la fem al pantà de Sant Antoni a la Pobla de Segur, el nostre Centre SIV.
L'enlairament es fa amb torn desbobinador instal·lat en una llanxa motora. Això vol dir que no hi ha cap desplaçament durant el curs. Envol i aterratge al mateix lloc. Entre vol i vol podem jeure en una ombreta contemplant les evolucions dels nostres companys, comentant el vol amb l'instructor, prenent un refresc o fent un banyet al pantà...
El pantà és una zona on les condicions són molt suaus fins ben entrat el migdia, hora en la que normalment ja pararem de volar. No és una vall tancada de Pirineu amb brises turbulentes... ben al contrari, és una immensa extensió d'aigua oberta que fa fora les tèrmiques i ens calma l'ambient.
La part teòrica i visionat de les filmacions de les pràctiques la fem a la nostra escola a Àger.

Qualitat vs Quantitat

El número de vols diaris està intencionadament limitat. És impossible assimilar cap coneixement en una situació d'estress. Per un cantó no necessitem fer molts vols per suplir poca alçada efectiva. Cada vol, de mitja, tindrem uns 800m per a practicar. Per altra banda, no cal córrer. És materialment impossible encabir tot el temari d'un curs en 2 dies... inevitablement ens deixarem coses al tinter.
Així doncs, farem, com a màxim, entre 2 i 3 vols per dia, que són els que la majoria de pilots assimilen i aprofiten. Els demés només serveixen per incrementar l'stress i la sensació d'inseguretat i frustració.
Cada dia hi haurà sessió pràctica i teòrica, les dues igual d'importants.

L'equip

Entrenúvols disposa d'un equip professional d'operadors de torn i patrons amb una llarga experiència en el seu funcionament.
A més dels cursos SIV, també remuntem pilots en sessions d'homologacions, competicions d'acrobàcia o exhibicions arreu d'Europa.

 • cursos parapent


  SEGURETAT

 • Disposem d'una mitja de 800m útils per cada volVols
 • El primer dia es queda a les 17h a l'escola i no es vola. Revisió d'equips i presentació del curs. En funció de la meteorologia o de la quantitat d'alumnes es pot variar lleugeramentDies de curs
 • Assegurança inclosa
 • Armilla automàtica que no modifica la posició en volArmilla salvavides
 • Entrenúvols disposa d'emissores submergibles amb micro-auricular. Sentiràs les instruccions en totes les situacionsEmissora i audífon
 • Formació teòrica
 • Anàlisis amb vídeos
 • Experiència mínima
 • Som escola reconeguda per APPI (Association of Paragliding Pilots and Instructors), associació internacional amb validesa a molts països i amb un sistema educatiu propi i molt evolucionatTitulació APPI
 • Apunta't!

Programa

Primer dia:
17h. Ens trobarem a l'escola a les per a fer paperassa, revisió d'equips, presentació del curs i brífing del primer dia de vols
A partir del segon dia:
9h - migdia: Ens trobarem al pantà, a la zona del Xiringuito per a fer els vols
tarda: Anàlisis dels vídeos dels vols, teòrica i brífing del següent dia de vols.

Propers cursos

Clica sobre el curs per a reservar plaça

No s'han trobat cursos

TOP