FORGOT YOUR DETAILS?

Bateig de vol amb parapent biplaça

FOTOS ESPECTACULARS DEL TEU VOL

Emportat-ho amb un USB

Parapent adaptat

REPORTATGE FOTO I VÍDEO

Emporta't un record del teu vol amb PARAPENT

Bateig de vol amb parapent biplaça

IMMORTALITZA EL TEU VOL

Fet amb càmeres de qualitat professional GoPro

Bateig de vol amb parapent biplaça

REPORTATGE FOTO I VÍDEO

Emporta't les millors imatges!

PREV
NEXT

REPORTATGE FOTO I VÍDEO

Per a què recordis per sempre més el teu primer vol en Parapent t'oferim la possibilitat de realitzar un reportatge amb fotos i vídeo espectaculars del teu vol amb Parapent. També són molt útils per a amics incrèduls. El reportatge fotogràfic serà la teva prova de que SÍ has volat. Pels amics fanfarrons, també funciona: Segur que fardaràs més tu que el més fanfarró de la colla!

Reportatge de fotos i vídeos de qualitat

Les fotos estan fetes amb les millors càmeres que existeixen per a gravar esports d'acció: les GoPro d'última generació. Aquesta càmera fa fotos espectaculars amb un gran angular, sense arribar a deformar la imatge i amb una qualitat espectacular. Les òptiques són les de millor qualitat que hi ha al mercat per a càmeres d'aquesta mida. Et farem un mínim de 15 fotos. Habitualment, però, t'emportaràs moltes més fotos... volem que t'emportis un bon record!

PER NOMÉS 25€

COMPRA EL TEU XEC REGAL AMB REPORTATGE DE FOTO I VÍDEO!

VÍDEOS ESPECTACULARS!

DES D'UN PUNT DE VISTA DIFERENT

També us farem un vídeo d'alta qualitat (qualitat HD), sense cap cost extra, però...:
Per la teva seguretat i la del pilot, no sempre és possible fer les fotos durant el vol... i menys un vídeo, que requereix més atenció. El pilot és qui fa les fotos, però depenent del moment pot ser necessari que hagi d'estar concentrat en pilotar i no en fer un vídeo.
La segona condició és que no t'entregarem el vídeo editat. Com que et donarem una targeta SD només acabar l'activitat, no hi ha temps material d'editar el vídeo. T'emportaràs el vídeo en "brut", sense editar. Segur que estàs fet un Spielberg i faràs un muntatge digne d'un Òscar! Si és així, el pots penjar a les xarxes socials amb l'etiqueta #entrenuvols i fer saber el món que volar amb #parapent amb #entrenuvols és una experiència única!

TOP