FORGOT YOUR DETAILS?

EQUIP ENTRENÚVOLS

A PUNT PER A VOLAR AMB TU!

Jordi Marquillas

Cofundador i Director Tècnic

Va descobrir el món del parapent al 1997. Ha sobrevolat 4 continents. Campió d’Espanya de cross (classe Sport) l’any 2013, membre de l’equip espanyol d’acrobàcia i també ha estat membre de l’equip espanyol i català de cross. Instructor SIV des de 2003 i Pilot de test pel laboratori Aérotest des de 2005. Tècnic Esportiu en Parapent, Master Instructor a l’associació internacional APPI

Ramon Sanmartí

Cofundador, instructor i pilot biplaça

Va començar a veure el món des de dalt els anys '90 i també ha volat per 4 continents. L’altra passió d’en Ramon és la muntanya i la neu. A l’hivern, fàcilment el podreu trobar fent esquí de muntanya o Telemark… És el Mestre Sensei dels nostres alumnes!

Oriol Mayora

Instructor i pilot biplaça

És el xerraire de l'equip! Si està callat, alguna cosa li passa... Des del 2005 està entre nosaltres compartint la seva passió que és ensenyar... i això es nota, ja que és un excel·lent instructor de parapent i d'esquí. El seu bon humor mai passa desaparcebut i la seva paciència és gairebé infinita!

Marta Ges

La secre

És l’alè d’aire fresc, la nostra font d’energia (a ella n'hi sobra!). Ella ens organitza, és la nostra cara pública i ens fa treballar… amb il·lusió! Ah! i ja està fent els seus primers volets… creiem que l’hem enganxat a volar i com no pot ser d’altra manera, ja ha tret l’ocellet que porta dins!

Joan Cordon

Pilot biplaça

És, possiblement, el pilot biplaça amb més experiència de Catalunya en actiu. Ell és l’essència del Vol Lliure concentrada. Per error va sortir humà, però en realitat hauria de ser un voltor… apassionat per volar i per transmetre la màgia de volar tant o més que el primer dia que el va captivar aquest esport.

Xavi zabau

Instructor i pilot biplaça

És l'ocellet de l'equip! El més jove i tendre però que va començar a deixar de tocar de peus a terra el 2006. Va aprendre a volar amb Entrenúvols i al cap dels anys s'ha guanyat un lloc dins l'equip! Li encanta l'acrobàcia i forma part de la selecció espanyola d'acrobàcia amb parapent.

Sandra Pujal

L'altra secre

És l'alegria de la casa! El seu caràcter dolç i alegre fa que sempre tingui un somriure per a tothom!Tan la podeu trobar a la oficina atenent als clients com conduint la furgoneta fins a la zona d'enlairament.

Josep Ma Sans

Pilot biplaça

Va aprendre a volar durant el 2008 a Entrenúvols. L'any 2012 es va titular com a pilot biplaça i ara ja fa un bon temps que treballa amb nosaltres.Es defineix com una persona enamorada del vol, considera que volar és com meditar, és concentració, és passió i sobretot és una experiència que un cop aterrat, t'adones que despertes d'un somni i que tornes a la realitat.

Salva Olavide

El conductor volador

Ell sempre està amb nosaltres ajundant-nos amb les logistgiques.

Rifi

El tornero

L'EQUIP ENTRENÚVOLS

Entrenúvols és una escola de Parapent creada l’any 2001 per apassionats del Parapent i la natura dedicada a promocionar el Vol Lliure i la Vall d’Àger.

La formen un conjunt de professionals apassionats del Vol Lliure que han transformat la seva passió de volar en el seu medi de vida. Això ens facilita poder transmetre la nostra passió en tot moment de la manera més natural. La frontera entre el treball i la diversió no la tenim molt clara…

A Entrenúvols hem intentat apartar-nos dels cànons de vida estàndard allunyant-nos de la cursa desenfrenada de treballar, guanyar i gastar. Creiem que el valor principal no són els diners ni les possessions, sinó viure fent el què t’agrada a un lloc on t’agradi.

Això no vol dir que no necessitem diners per a viure ni que estiguem al marge de la legalitat, tot el contrari. La nostra activitat, per naturalesa, creiem que ha d’estar totalment dins la legalitat i els qui hi treballem també necessitem uns mínims de qualitat de vida que passen per una feina i sou digne i unes prestacions socials igualment dignes.

Així doncs, el nostre model de vida passa per buscar l’equilibri entre viure allà i d’allò que ens agrada, intentant mantenir-nos allunyats de la roda consumista i a la vegada oferir un servei de qualitat i amb totes les garanties legals als nostres clients.

TOP