FORGOT YOUR DETAILS?

CONSELLS I RECOMANACIONS

Uns quants consells sempre van bé...

Preguntes Freqüents (FAQS)

No hi ha límit de temps, però recomanem fer la reserva amb una o dues setmanes d'antelació per assegurar disponibilitat.

No. Intentar preveure si la meteorologia ens permetrà volar o no és pràcticament impossible i menys amb les previsions generalistes de TV. Nosaltres estem pendents de les previsions i si veiem que hi ha motius per anul·lar el vol us avisarem amb 1 dia d'antelació com a molt aviat. Les previsions a 48h són molt poc fiables... i a vegades canvien en pocs minuts.

En el cas que no es podés volar, aplaçarem el vol per un altre dia que a tu et vagi bé. En el cas de que no puguis tornar, et farem la devolució del dipòsit fet en concepte de reserva.

Doncs... depèn de l'època i l'hora. En general, si. S'ha de venir ben abrigat i preferentment amb una capa externa paravent. Si fa calor, sempre serem a temps de deixar roba al cotxe.

Si, no hi ha cap problema. El vertigen és una alteració de l'equilibri, per tan, es manifesta només quan estem de peu. Volant estem asseguts amb les cames penjant sense mantenir l'equilibri, pel què és impossible que el vertigen es manifesti. No només és teoria... ho hem comprovat empíricament centenars o milers de vegades...

Tenim un límit bastant alt: 130Kg. Per el vol 100% Adrenalina el pes màxim és de 90Kg.

En general, no. No provoca ni més ni menys mareig que altres moviments. És a dir, en gent propensa, pot provocar algun tipus de mareig, que és diferent al de cotxe o vaixell, tot i que sembla ser que s'assembla més al de vaixell. En tot cas, si ets propens al mareig et recomanem prendre precaucions -una bona idea és prendre algun anti-mareig (Biodramina, Chiclida, etc...)- i avisar al pilot al primer símptoma.

Roba recomanada

No necessitem cap equipació especial. Simplement tenir en compte l'època de l'any i que estarem volant entre 1000 i 2000 metres d'altura (algun dia ens apropem als 3000 metres) a una velocitat aproximada de 40 Km/h. Així doncs, escollirem la roba en funció de l'època de l'any, tenint en compte que no anem a la platja... ;-)

Una bona idea seria la següent equipació:

  • PARAVENT: Qualsevol jaqueta o anorak que pari el vent (roba d'esquiar, de muntanya, "Gore-Tex", etc... inclús en dies d'estiu
  • BON CALÇAT: és el nostre tren d'aterratge pel què és bo anar ben calçat. A poder ser, unes botes de trekking, que és el calçat ideal per anar per la muntanya. So no tens botes, calçat esportiu que agafi bé el turmell. Les sabates de mudar i les xancletes, millor deixar-les per altres ocasions... ;-)
  • GUANTS: A l'hivern no sobren uns bons guants, tot i que a l'estiu també recomanem portar-los
  • ULLERES: Recomanem l'ús d'ulleres, però no són imprescindibles. Si en portes de correctives, no te les deixis!! No et perdis l'espectacular vista que tindràs!
  • MATERIAL TÈCNIC: Aquest el posem nosaltres! No necessites preocupar-te de res més

REGALA UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!

Regala volar amb parapent
TOP