FORGOT YOUR DETAILS?

LA PETITA HISTÒRIA D'ENTRENÚVOLS

Tothom té la seva història. Per a què ens coneguis una mica, et mostrem quatre pinzellades de la nostra:

2001 - L'INICI DE TOT...
2001

L’inici del camí

Els inicis d'Entrenúvols

Hi havia una vegada… 2 joves totalment enganxats al vol. La ilusió de convertir la passió en una forma de vida amb l’ajuda de les ganes de fer coses de la joventut, van unir forces per crear Entrenúvols.

El Jordi i en Ramon eren aquells somiatruites que van començar tímidament a fer gaudir a la gent de volar en parapent amb els seus parapents biplaça i amb la il·lusió de compartir la seva passió.

2003

Comencen els cursos SIV

SIV a Annecy

Entrenúvols creix i la ilusió va agafant forma. Comencem a fer el què en un futur ens donarà a conèixer més dins del món del parapent: els cursos de seguretat, o el què és el mateix: els cursos de Simulació d’Incidents en Vol (SIV).

Per a inaugurar aquesta primera temporada de cursos SIV ens desplacem a la bonica zona d’Annecy, una de les millors zones naturals per a aquests tipus de cursos degut a la sortida situada a uns 700m de desnivell per sobre de l’aigua, el què permet arribar amb una alçada suficient per a fer els vols de pràctiques.

També consolidem els cursos d’iniciació al parapent i la resta de nivells.

2004

Completem l’oferta de formació

SIV a Àger

Entrenúvols creix en personal i inaugurem el nostre propi Centre SIV al pantà de Sant Antoni, entre Tremp i La Pobla de Segur.

Poder fer els cursos de seguretat sense desplaçaments de prop de 1000 km significa un gran salt qualitatiu per als cursos SIV. Gràcies a un torn desbobinador instal·lat en una potent llanxa motora, podem aixecar els pilots a alçades properes als 1000 metres en condicions ideals. Mentre, els pilots que no volen, poden pendre el sol, banyar-se, mirar tranquil·lament els companys…

En els propers anys acumulem experiència, gripem motors i ens donem a conèixer internacionalment participant en la organització de la coneguda competició d’acrobàcia ACROLAC.

També comencem a treballar per Aérotests, laboratori d’homologacins depenent de la Federation Française du Vol Libre (FFVL). Posem la nostra infraestructura i 1 any més tard en Jordi es convertirà en pilot de test després de rebre la formació per a poder homologar parapents.

Són anys de gran creixement d’Entrenúvols i moltíssima feina i dedicació!

2008

Comença una nova etapa

Equip Entrenúvols

Entrenúvols inicia una nova etapa amb il·lusions renovades i amb un equip més unit que mai fan que sigui un dels anys que més alumnes ha ensenyat a volar Entrenúvols.

Nova empenta als cursos de Seguretat amb llanxa i torn nou!

2009

Revoluttion!

Revoluttion 2009

Llanxa i torn arreglats i Entrenúvols fa una mica d’història co-organitzant el 1r Campionat d’Espanya d’Acrobàcia. La flor i nata de l’acrobàcia participa i tothom queda molt content de l’esdeveniment.

2010

Noves Instal·lacions

Local Entrenúvols

Inaugurem nou local amb botiga, aula, magatzem i oficina al costat de l’aterratge de Cal Maciarol.

També estrenem un nou torn totalment dissenyat i fabricat per nosaltres, millorant l’eficàcia i fiabilitat d’aquest important element.

Organitzem el 2n Campionat d’Espanya d’Acrobàcia en Parapent.

2014

Nova web!

De moment, estrenem web! Ja tocava… l’anterior era digne de museu d’història!

En Jordi i en Ramon seguim fent realitat el somni convertit en forma de vida, gaudint de la passió de volar juntament amb molts altres professionals dedicats a compartir les meravelloses sensacions de volar en Parapent.

2016

15 anys!

FESTA 15 ANYS

El temps passa volant! 15 anys des del naixement d'Entrenúvols.

Continuem amb la mateixa o més energia que el primer dia!

PRESENT
TOP