FORGOT YOUR DETAILS?

TOT UN UNIVERS PER DESCOBRIRMONTSECLA VALL D'ÀGERDESCOBREIX LA VALL D'ÀGER PER AIRE, AIGUA I L'UNIVERS
Local Entrenúvols

On som?

Àger, Montsec, Prepirineu, La Noguera, Catalunya

Estem a un dels paratges més verges i espectaculars de Catalunya: La Vall d'Àger, al peu del Montsec.
Entrenúvols té la seu social al costat de la Residència Casa de Pagès Cal Maciarol, al bell mig de la Vall d'Àger, a menys de 2 Km del poble d'Àger seguint la carretera del Coll d'Ares, la mateixa que utilitzem per anar a volar.
A les instal·lacions d'Entrenúvols trobareu l'escola de Parapent i la botiga física de material de vol. Tot al costat mateix de l'aterratge i amb els serveis de restauració i allotjament de Cal Maciarol.

Entorn

Àger està situat al bell mig de la Vall d'Àger, limitada pel Montsec al nord, les serres de Montclús i Millà pel sud i els rius Noguera Ribagorçana (pantà de Canelles) i Noguera Pallaresa (pantà de Camarassa) a l'oest i est respectivament. Aquests dos rius han format els imponents congosts de Montrebei i Terradets, que divideixen el Montsec en 3 parts: Estall, Ares i Rúbies, d'Oest a Est.

Dins la Vall d'Àger trobem els pobles de Corçà, Agulló, Millà, Àger, La Règola i l'Ametlla. Ben a prop, però fora de la Vall trobem Fontdepou i Les Avellanes cap el sud i Cellers cap el nord seguint la carretera C-12.

TOP