FORGOT YOUR DETAILS?

Els efectes secundaris del vol solen ser un somriure que costa d'esborrar de la cara i una pau i tranquil·litat interior mai experimentada... a no ser que siguis un addicte a l'adrenalina i se t'hagi ocorregut escollir fer un Vol Biplaça ACROBÀTIC, és clar! Llavors els efectes secundaris poden ser "un pèl" més forts... ;-)

SEGURETAT

  • Tot i ser un dels esports popularment etiquetats com "esport de risc", la veritat és que és un esport on evitem al màxim qualsevol situació de risc. Per altra banda el risc està controlat pràcticament al 100% pel pilot. Pràcticament no hi ha elements externs que puguin influir en la seguretat en vol. A diferència d'un cotxe, on hi ha moltíssims factors externs, volar en parapent implica que els factors externs necessàriament han d'estar controlats per un pilot professional. Bàsicament són les condicions meteorològiques i aerològiques. Difícilment xocarem contra cap altre parapent o un conductor begut se'ns tirarà sobre o se'ns punxarà una roda... i si en un cas remotament llunyà es trenqués algun element del parapent, tindríem sempre la segona oportunitat que suposa portar un paracaigudes d'emergència.
  • Formació

    La manera més fàcil de minimitzar riscos en el món del vol és la formació dels pilots. Entrenúvols és precisament especialista en cursos de Seguretat en vol. Fem cursos de seguretat per a pilots i professionals. Lògicament els nostres pilots tenen la millor formació possible en seguretat actualment. No deixem de banda la formació teòrica d'aerologia, meteorologia i aerodinàmica.
  • Experiència

    Combinada amb la formació, l'experiència és imprescindible per incrementar la seguretat. Tots els pilots i instructors d'Entrenúvols tenen un llarg recorregut com a professionals i esportistes. Tenim campions d'espanya de cross, components de l'equip espanyol d'acorbàcia en Parapent, pilots de test (homologador de parapents) i tots amb milers de vols a les espatlles que confirmen una gran experiència i professinalitat.Com a qualsevol altra activitat, el risc 0 no existeix. De fet, la fase més arriscada del dia de vol serà el viatge amb cotxe per a venir fins a Àger, no per res en especial, sinó pel risc intrínsec de viatjar amb cotxe. Per la nostra part fem tot el què està a les nostres mans per a què sigui una experiència inolvidable i la recordis tota la vida... com a experiència positiva, és clar! Volaràs amb material actual, revisat i en perfecte estat de conservació. Tot l'equip d'Entrenúvols, a més de disposar de la formació i experiència, disposa de la titulació professional i d'Assistència Sanitària requerida per la llei de Professionals de l'Esport. En cas de que les coses vagin molt malament, l'activitat inclou una assegurança d'accidents. Tot l'equip d'Entrenúvols és personal professional, estem totalment dins la legalitat, cosa que a més d'èticament responsable, implica que els nostres clients estan totalment coberts i sense sorpreses. Sabem que això és de suposar, però per desgràcia, en el nostre món proliferen els "pirates", sense assegurances, sense personal professional, etc...
TOP