FORGOT YOUR DETAILS?

15 anys fent cursos SIV ens ha permès tenir una opinió molt àmplia i ben formada de tots els paracaigudes del mercat. Des de la construcció, instal·lació i comportament en vol en qualsevol situació.
Al llarg d’aquests anys hem recomanat diferents paracaigudes, com el Vonblon Papillon, el HA Beamer… però ara mateix, la marca que més treballa per evolucionar els nostres paracaigudes d’emergència és X-Dream Fly. Els motius:

  • Contenidor interior amb línies separades: El contenidor disposa de compartiment específic per al suspentatge, minimitzant així la possibilitat de corbates i la degradació prematura del teixit pel contacte amb gomes podrides o tints del suspentatge.
  • Lleugeresa i qualitat de materials: El compromís entre pes, volum i longevitat és extremadament òptim. Fan servir els millor matertials del mercat per aconseguir uns paracaigudes molt lleugers, però amb la màxima longevitat del mercat
  • Longevitat: Amb revisió del fabricant als 12 anys, duren fins a 15 anys. Això és un 50% més que la majoria de paracaigudes del mercat. És important a l’hora de valorar el cost del paracaigudes
TOP